​Oliebehandling

​Oliebehandling med naturolie er stadig specielt hensigtsmæssigt til mørke træsorter, som får en flot farve og en slidstærk overflade.

Til andre og mere lyse træarter kan man nu få olie i 33 forskellige farver og nuancer, fra blåt gulv i drengeværelset til pink gulv i pigeværelset, og helt over til sort i soveværelset og stuen. Da det er en oliebehandling vil træets årer og knaster stadig trække frem og overfladen vil ikke se malet ud. Indfarvningen foregår over to gange og det anbefales at der lakkeres over med 3 lag af den ultra stærke 2-Komponent ren PolyUrethan lak (2K.PU), eller 2 x Hard oil. For beskyttelse af farven. Vi har mange års erfaring inden for området og udfører oliebehandling i blandt andet Svendborg og Odense samt hele Fyn.

Oliebehandlet gulve

​Et oliebehandlet gulv har en smidig overflade, der hindrer indtrængning af vand. Gulvet er enkelt at vedligeholde. Det vaskes og støvsuges blot efter behov og friskes op med plejeolie 2-3 gange om året afhængig af påvirkning.

Ved stærk tilsmudsning benyttes trærens til vask af gulvet og efterfølgende behandling med plejeolie, da gulvet ellers står uden overfladebeskyttelse.

Det anbefales at sætte filtdubber under alle møbler og især borde og stole.

Dyhrs Gulvafslibning   |   Kirkebakken 15, 5700 Svendborg   |    Tlf.: 26 16 19 32    |   info@dyhrs-gulv.dk

Jeg kan kontaktes alle hverdage mellem 08.00 - 16.00. Kører mest på sydfyn, i Svendborg, Odense og København.