​Afslibning

​Alle trægulve kan som hovedregel slibes. Der er 3 muligheder:

  • Let Slib
  • Fuld Slib
  • Afhøvling

Let afslibning

​Let afslibning bruges til gulve der skal genopfriskes med enten ny lak, olie eller sæbe. Ved denne metode matere man overfladen, man sliber altså ikke igennnem den eksisterende behandling og den er beregnet til gulve der ellers fremstår i rimelig pæn stand.

Fjerner de fleste skomærker, små stænk fra maling o.lign.

Fuld afslibning

​Fuld afslibning bruges når der virkelig skal ske gode ting for dit gulv. Denne metode fjerner al gammel behandling og planer gulvet ud. Fuld afslibning er beregnet til gulve der er i dårlig stand, eller som trænger til genopfriskning, og hvor let slibning ikke er nok. Efter endt afslibning, behandles gulvet med kundens ønskede løsning.

Lud, olie, lak eller en kombination. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en afslibning af dit gulv i Odense, Svendborg eller på resten af Fyn.

​Afhøvling

​Afhøvling er trægulve bruges kun sjældent, fordi man her fjerner op mod 5-8 mm træ. Så det skal virkelig være et gammelt, meget skævt gulv, før at høvlen kommer frem.

Er trægulvet slebet korrekt holder det langt længere end gulve der står tilbage med åbne slibemærker/sår. Brug derfor en seriøs gulvafsliber.

- Se vores galleri her

- Se vores referencer her

Dyhrs Gulvafslibning   |   Kirkebakken 15, 5700 Svendborg   |    Tlf.: 26 16 19 32    |   info@dyhrs-gulv.dk

Jeg kan kontaktes alle hverdage mellem 08.00 - 16.00. Kører mest på sydfyn, i Svendborg, Odense og København.